Lite julgodis på köksön. Den stora träljusstaken har min farfar gjort, den kommer fram varje jul.
Vill önska er alla en riktigt mysig jul med era nära och kära!
Har varit en kort, snabb tur till Coop för ett par stödinköp. Väldigt mycket folk som var väldigt stressade, med något vilt i blicken.
Själv var jag glad att jag bara behövde köpa grädde och vörtbröd.
Prövade att le mot en gubbe som som extra sur ut, vet inte om det hade någon effekt :)
På vägen ut la jag 100 kronor i Frälsningsarméns bössa och kände mig väldigt ädel och god. "Gud välsige dig", sa mannen med bössan.
Så det måste väl garantera en riktigt god jul *ler*
Ikväll ska vi slå in lite julklappar, spela spel och äta julgodis och så har vi alltid Bingolotto´s uppesittarkväll på TV´n den 23:e.
Ni måste prova att göra den här goda dippen till pepparkakorna. Ni ser skålen längst fram på bilden.
Vi kallar den Pepparkaks-bearnaise (min kära pappa menar att man kan ha bearnaise till allt)...
Smält 50 gr smör och blanda med
200 gr Philadelphia ost
Rör i ca 1,5 msk florsocker och pressa
i saften från 1/2 apelsin.
Smaka av och pressa ev. i mer apelsin, eller rör i lite mer florsocker. Vi kör lite på en höft.
Det är så otroligt gott!
GOD JUL!
Har varit en kort, snabb tur till Coop för ett par stödinköp. Väldigt mycket folk som var väldigt stressade, med något vilt i blicken.
Själv var jag glad att jag bara behövde köpa grädde och vörtbröd.
Prövade att le mot en gubbe som som extra sur ut, vet inte om det hade någon effekt :)
På vägen ut la jag 100 kronor i Frälsningsarméns bössa och kände mig väldigt ädel och god. "Gud välsige dig", sa mannen med bössan.
Så det måste väl garantera en riktigt god jul *ler*
Ikväll ska vi slå in lite julklappar, spela spel och äta julgodis och så har vi alltid Bingolotto´s uppesittarkväll på TV´n den 23:e.
Ni måste prova att göra den här goda dippen till pepparkakorna. Ni ser skålen längst fram på bilden.
Vi kallar den Pepparkaks-bearnaise (min kära pappa menar att man kan ha bearnaise till allt)...
Smält 50 gr smör och blanda med
200 gr Philadelphia ost
Rör i ca 1,5 msk florsocker och pressa
i saften från 1/2 apelsin.
Smaka av och pressa ev. i mer apelsin, eller rör i lite mer florsocker. Vi kör lite på en höft.
Det är så otroligt gott!
GOD JUL!
Hej Jessica!
SvaraRaderaJag ville bara kika förbi och önska dig en riktigt GOD JUL med nära och kära!
Den där bearnaisedippen måste jag prova!
♥Julkramar från Anna-Lena♥
Trippar in och önskar dig en riktigt mysig julhelg!
SvaraRaderaKram Mia
Vilken kul dipsås variant, ska prova den i mellan dagarna för just nu vägrar jag att handla så mycket som en tändsticka till.
SvaraRaderaså fina julhus du har i ditt förra inlägg.
En riktigt God Jul till dig och dina kära.Kram Marie:)
God Jul Jessica!
SvaraRaderaKramar Camilla
Halloj min söta!
SvaraRaderaMmmm, vilket härligt godisbord och den där pepparkaksdippen låter kanon. Här myser vi bara ikväll. Jättaskönt faktiskt. Önskar dig och de dina en helt fantastisk jul!
kram Lisa
Hejsan.
SvaraRaderaEn GOD JUL önskar jag dig och din familj.
Kram Anneli.
Brrrr kära Jessica, lät inte gott men det låter som att din pappa och min man passar ihop när det gäller Bearnaisesås hihi. Vill bara önska dig en fortsatt trevlig jul vännen/ Kramkram Anne
SvaraRaderaHoppas att din jul varit bra vännen...Önskar dig en God Fortsättning! JulKramar Therese
SvaraRaderaHej och god fortsättning!
SvaraRaderaDen dippen verkar fräsch och god! Får prova nån gång. Här har lugnet infunnit sig och det är så skönt att vara ledig.
Vad synd att Camilla inte hade julöppet. Jag hade gärna gått dit och shoppat.
Kram Mia