fredag 29 januari 2010

Sanningar om mig....


Gissa vad vi ska äta i kväll?

En ledtråd :



Mormor Greta tackar så mycket för era hälsningar. Men hon tyckte det var förskräckligt att jag satte in en bild på henne...

Jag fick en utmärkelse från gulliga Anna i Engelska Villan. Ska avslöja 7 sanningar om mig själv. Nu har den ju cirkulerat på en massa bloggar, så jag väljer att inte skicka den till 7 specifika bloggare, utan ni som vill får anta den!

Har ju gjort den en gång förrut, så jag ska försöka hitta på nå´t nytt...


  • Börjar med att avslöja något som jag inte skrivit här förrut - jag ska bli moster! Min syster Jenny får sitt första barn om en månad. Åh vad det ska bli så roligt med en liten bebis i familjen igen!
    De flyttade till ett hus som bara ligger 5 minuters promenad härifrån, så vi kan komma ofta ofta och snusa på den lilla plutten - mysigt.

  • Jobbar med bokföring, lön och redovisning. Startade eget för ett par år sedan, efter 14 år som anställd på samma ställe. Ångrar mig inte en dag!

  • Är uppvuxen i Kallhäll (förort till Sthlm) och i Bålsta.


  • Flyttade hemifrån när jag var 21, till en liten etta inne i stan. Oj vilken skillnad det var att få bo mitt inne istan, med 2 minuter till tunnelbanan. I Bålsta fick man åka buss och pendeltåg om man skulle nånstans.


  • Är en kombinerad höns-&curlingmorsa. Står ständigt redo att putsa banan med kvasten....
    Varje morgon när jag släpper av Julia vid skolan rabblar jag samma ramsa varje dag, "var-rädd-om-dig-lilla-gumman-ha-det-så-bra-idag-puss-puss.
    Ska de på nån utflykt innehåller ramsan ett antal förmaningar om hur man ser sig för i trafiken, inte springer i simhallen, inte följer med okända människor osv. osv.
    Hon suckar och svarar "mm visst, vilken tid hämtar ni?

  • Träffade Ola för drygt 17 år sedan. Jag flyttade in till honom efter ett par månader, sen dess har vi varit sambos.
    Fick utlopp för min inredningsiver i hans ungkarlslya. Våtdräkt och vattenskidor åkte ner i källarförrådet och soffan åkte till soptippen *skratt*.

  • Har ett hett temperament och kort stubin, en förödande kombination. Ola´s pappa är från Italien, men Ola har inget temperament därifrån, han är lite mer som en norrlänning *skratt*

Ja det var lite sanningar om mig, om ni vill veta mer, kan ni läsa förra inlägget med sanningar här!





Förra veckan var det rosa tulpaner och Lantliv. Idag kom Allt i Hemmet och jag köpte vita tulpaner. Same same but different!

Igår var jag på bio med min gulliga mamma och syster. Såg Clooneys "Up in the air". Den har ju fått väldigt bra kritik, å visst den var bra, men kan lika gärna ses på DVD om några månader. Men jesses vad han är snygg!

Ola har ju som sagt italienskt påbrå och är mörk, med gråa tinningarnas charm i typ hela huvet så om man kisar lite påminner de om varandra.
Ja Ola är ju 10 cm kortare och väger säkert 10 kg mer, men om man tar ur linserna och sen kisar lite, eller nja....


Här blir tacos och fruktsallad. Sen Let´s Dance och Solsidan.


Hoppas ni får en mysig helg.



13 kommentarer:

  1. Men är du uppvuxen i Kallhäll oxå?
    Jösses och jag kommer från Kungsängen/Brunna mittemellan Kallhäll och Bålsta :)
    Vi är så lika du och jag och jag ser fram emot en fika i Trosa när det blir varmare.
    Kram och trevlig helg
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Vad kul med lite udda sanningar som man kanske annars inte alls skriver om. Grattis, vad roligt att bli moster! Jag blev farmor för dryga 4 månader sen = helt underbart.
    Trevlig helg, kram Sussi

    SvaraRadera
  3. Har också fått den utmärkelsen. Kul att läsa dina punkter om dig själv!:)
    Här har jag också fått Allt i Hemmet och har suttit och läst i den idag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej svejs! Vilken trevlig lördgasläsning du bjöd på! Jättebra o roligt skrivet! Och vad kul att du ska bli moster också....Perfekt att bo nära då..Fniss! Idag ska vi in till Örebro för W ska börja dansskola så nu måste jag skynda mig! Önskar dig o familjen en trevlig o skön helg! Kram Therese

    SvaraRadera
  5. Tack snälla du för din gulliga kommentar.
    Genast blev jag nyfiken, och har nu tagit mig en titt hos dig.
    Så ljust och fint ni har det och vilka härliga inspirerande bilder du bjuder på.

    SvaraRadera
  6. Skoj skoj att få reda på lite sanningar om dig vännen!! Mycket fiint namn har du ju på din dotter oxå, hihi...

    Ha en skön lördagkväl!!

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Låter som en riktigt snygging din man! Hoppas att du får en mysig kväll med dina vänner!

    Själva har vi precis avklarat lite tacos... Banrfamiljernas favorit verkar det som.

    Goa kramar till dig!

    Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Det är alltid så kul o läsa sanningar...
    Mysigt med en bebis på lagom avstånd, kunna snusa på lite då o då!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  9. Hahaha... ta ur linserna du. Eller så är det Clooney som ska vara jäkligt tacksam att han är lite lik Ola. Vad roligt att bli moster!!

    Kramis Lisa

    SvaraRadera
  10. Härligt med tulpaner. Har faktiskt inte köpt mig en enda tulpanbukett än.... Jaja, så går det när man är arbetssökande och inte har tillgång till alla blommor som man brukade :) Hoppas allt är bra med dig i snön och kylan. Jag hoppas du får en fin vecka! kram Johanna

    SvaraRadera
  11. Hallå vännen...Vad kul att läsa lite om dig. Vad vårigt och fint du har börjat göra hemma, man blir så pigg av färger. Vilken pigg mormor du verkar ha. Tyvärr är min död sedan -93. Vem är inte curling förälder!!!!! Usch måste skärpa till mig.

    Kramkrma Anne

    SvaraRadera
  12. Hej Jessica!

    Tack för din rara hälsning! Jag hoppas allt är bra med dig, men det låter det som;) Kul att läsa lite sanningar om dig, och det där med din man och George C var ju bara för roligt. Det är kanske bättre nu när man börjar se lite sämre, världen blir kanske lite vackrare och inte ser man dammet lika väl heller *skrattar*.

    Jag önskar jag han läsa lite er hos andra, jag bloggar alldeles för lite. Men det blir tid ibland i all fall. Nu ska jag läsa lite mer hos dig :)

    MÅnga kramar
    Karin

    SvaraRadera
  13. Hej Jessica! Hoppas allt är bra med dig. Åh, vad mycket snö det har kommit dom sista dagarna, jag är glad att jag inte behöver ut o åka nånting i dag för då skulle jag väl lätt köra fast...Fniss! Hoppas att du o familjen haft en bra dag! Många Vinterkramar Therese

    SvaraRadera