söndag 30 maj 2010

Boktips från altanen

Hoppas ni haft en skön söndag och kanske blivit uppvaktade på morsdag!

Här har vi kalasat hela helgen, igår hade vi dubbla anledningar att fira mina föräldrar. Dels fyller de år på tisdag (det är praktiskt att de har samma födelsedag) dessutom firade vi att de slutat jobba i veckan och numera är pensionärer :)
Och idag har vi firat Kim som fyllde 26!

Helgerna går ju ofta i en väldig fart, då kan det vara skönt att få lite ensam-mamma-tid en stund...Satte mig på altanen en kväll och läste, mysigt!

Tänkte tipsa om ett par böcker som jag just läst ut. De var så bra! Jag är lite enkelspårig när det gäller böcker, läser helst kriminalromaner.

Har läst Viveca Steen´s serie om Sandhamn, det är riktiga sommarböcker. Hennes tredje "I grunden utan skuld" har precis kommit ut.En annan jättebra kvinnlig författare är Carin Gerhardsen. Hon har skrivit "Hammarbyserien", den handlar om en grupp poliser i Stockholm. Hennes tredje bok "Vyssan Lull" tycker jag är hennes bästa.

Nu blir det lite pappersjobb och sen dags å sova!

7 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Hoppas du haft en trevlig Mors Dag! Vilket sammanträffande att dina föräldrar fyller på samma dag:)

  Tack för boktipsen, gillar oxå kriminalromaner!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Så mysigt, tyvär är jag periodare med böcker. Just nu är det dåligt med läsandet :)
  Ha en mysig dag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 3. Tack för boktipsen! Läser nästan bara kriminalromaner jag också, mycket för att maken alltid köper sådana och jag läser dem efter honom!:) Alltid kul att få tips om nya författare.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Tack för din gulliga hälsning inne hos mig, skriver mer en annan dag.... Hoppas att ni får en härlig vecka på Cypern! Många Kramar Therese

  SvaraRadera
 5. Ser jättemysigt ut att sitta och läsa där =)
  Kanske man skulle ta och prova Viveca Steens böcker i sommar, kul med lite boktips.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Tack för boktipsen. Härligt att kunna försjunka i en riktigt god bok. Det är jätteskönt att Lillskruttan är frisk igen. Det var riktigt oroligt ett tag men nu kan vi andas ut. Må så gott! Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Bra med lite lästips nu när det snart blir semestertider!

  SvaraRadera