lördag 29 november 2008

Julpiffet fortsätter...

Vi hade Charlie här igår, vår "lånehund". Han är jättegullig, barnen älskar honom och kärleken är besvarad. Som en härlig bonus har Charlies matte och husse en blomsteraffär här i området. Och som tack för hundvakt, brukar jag få blommor. Alla nöjda (och jag gladast?). De här fina tulpanerna fick jag idag.

Piffet fortsätter här hemma. Ibland känns det som man aldrig blir klar, det finns så mycket man vill göra.
Idag har jag gjort klar barnens adventskalender(nu vill jag inte slå in ett paket till på ett tag, ni förstår varför)

Måste visa upp mitt nya "husdjur" som jag köpte igår


Visst är han (hon?) lite fulsöt på nå´t vis. Den får bo i skåpet i matrummet, som julpiffats lite. Vi köpte skåpet på en auktion, då var det grått och såg lite smutsigt ut, men Ola målade det, och nu passar det bättre in i vårt matrum.

Hoppas ni haft en skön helg!
Kram

6 kommentarer:

 1. Hej
  Du har en jättefin blogg.
  Idag har jag pyntat och placerat ut blommorna som du köpte, det blev så snyggt. Vi har också hunnit med julklappshandling i Enköping och fikat på Tant Gredelin, där bjöds det på kaffe/te buffé, jättemysigt.
  Vi ses på lördag.
  /Mamma
  Nu har jag pyntat och placerat ut mina blommor som du köpte på Årsta Hallen, det blev jättefint.

  SvaraRadera
 2. HEJ! Ohhh, vad kul att du hittade till mig! Vilket UNDERBART hem du har! Jag länkar gärna till dig så att jag kan komma tillbaka!

  Du har verkligen fått till det väldigt julmysigt! Vi tittar också på Sunes jul nu! Maken fick den på dvd i Fars dag-present! Innan hade vi den bara på videokassett! ;O)

  Kramis!

  SvaraRadera
 3. Hejsan, en ny bloggare vad roligt och välkommen till blogglanias värld. Vilken fin och härlig blogg du skapat med bilder från ditt vackra hem. TItta gärna in hos mig så du inte missar min butiks utlottning, ha en bra måndag, kram VIOLA

  SvaraRadera
 4. Va konstigt att det inte går att lämna kommentar i ditt nya inlägg, jag kan tyvärr inte hjälpa dig då datorer inte riktigt brukar samarbeta med mig.
  Skulle tex lämna kommentar till zinkbaljan i går och det gick inte, det bara ploppade upp att det inte gick att utföra. Fattar ingenting.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. hej vad konstigt att det inte går att lämna kommentarer....
  vilken underbar gris!!! I LIKE!!
  ha de gott
  marianaskeramik

  SvaraRadera
 6. hej jessica,
  vad fint du julpiffar!
  Om du skriver ett inlägg finns det en liten rad nere till vänster under själva rutan man skriver i, där det står "alternativ för inlägg", om du klickar där kan du välja "tillåt" eller "tillåt inte" på kommentarer. Jag har också fått så där en gång utan att jag gjorde något särskilt (tror jag)!

  Kram!
  Susanne

  SvaraRadera